World Championships ;  Click Youth 19 WC 2018 from top menu.

Juniorlaget tapte for Ullevål I.L.

Drammen Bandy’s juniorlag reiste i går kveld inn til hovedstaden for å møte fjorårets Norgesmestere, Ullevål.

Vi hadde et ørlite håp å kunne bite godt i fra oss, men det håpet forsvant tidlig i matchen... Det ble til tider en kamp som minnet litt om menn mot mus😟 Ullevål spiller "voksen" bandy med voldsom innsats og stor vilje til å vinne. Når vi i tillegg brenner våre få sjanser, ble dette en lite hyggelig opplevelse for gutta og sluttresultatet 10-0 sier det meste.

Vi tar... som alltid lærdom av sånne opplevelser og bretter opp ermene, og fortsette å prøve å utvikle oss både skøyte- og spillemessig. Det er ny mulighet til å revansjere dette allerede til torsdag kl. 21.00 da Ullern kommer på besøk til Drammen! #sammenfordrammen

Coach

Juniorlaget seriestartet med seier 11-3 over ØHIL

Drammen Bandy’s juniorlag fikk i går kveld besøk av ØHIL til seriepremiere på Marienlyst.

Det startet dårlig for oss med en kalddusj allerede etter 2 minutter da gjestene gikk opp i ledelsen 1-0. Vi ristet av oss sjokket og både reduserte og gikk opp i ledelsen 2-1 kort tid etter. Omgangen ble preget av mye slurv og litt laber fart på jerna og lagene gikk til pause på stillingen 3-3.

I pausen ble vi enige om å skru på bryteren både spille- og innsatsmessig!!...
Gutta responderte på dette og ga gass fra avslag. Vi gikk opp i en 7-3 ledelse etter 65 minutter og derfra ut var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Når dommerene blåste av etter 90 min lyste det 11-3 på lystavla og vi kan være godt fornøyd med gjennomføringen av 2. omgangen.

Målscorere;
Palmberg 4
Farnes 3
Alv 2
(E)MMA 2.
Kveldens poengkonge ble Alv med 5 målpoeng.

Klippet fra FB-siden og Anders Olsen's tastatur.

Juniorlaget, er veldig mye Guttelaget.....

Vi er en uke nærmere seriestart og en ny hektisk bandyhelg er over.

DBU har spilt Kosa Cup for junior og etter en tett bronsefinale som de ledet helt til det gjenstod ett minutt endte det med tap på straffekonkurranse. Sterkt av et lag som hovedsaklig består av guttespillere.

A-laget har spilt kretsmesterskap på Solbergbanen og etter seier mot NS/MIF ble dett tap 2-1 for SSK i andre kamp, det betydde kamp om 3.plassen mot KIL på søndag ettermiddag.
Årets første lokaloppgjør ...endte med 4-2 seier til KIL, Konnerud ville mest og var hakket bedre i alle faser og vinner fortjent.
Nå er det 1 uke til seriestart, morgendagens kamp mot Høvik er avlyst grunnet skadesituasjonen, så nå handler det om å få folk på beina til neste helg, det merkes i en liten tropp at Didrik, P2, Stian, Johan, Joni, Hartz og Rasmus ikke er med i dag, men samtidig løser gutta fra DBU oppgavene sine på en meget bra måte.
Håper så mange som mulig tar turen til Konnerud neste søndag og støtter oss i årets første seriekamp.