World Championships ;  Click Youth 19 WC 2018 from top menu.

Småguttlaget vant også KOsa Open

Bildet og teksten har vi justert noe, etter vi lånte det fra Leif Thoen.

Kosa open 2017:
Fem seiere (selvom en kom på straffer) og 45-6 i målforskjell. En potte-sur Speaker og drama i begge dagens kamper.
Semifinale:
Høvik - DB   1-1 (2-4 etter straffer)
Mål: mr. Green.
Vi visste vi ville møte et forsvarslag som var gjerrige bakover og vanskelig å bryte ned. Og slik ble det. Bra kontroll defensivt, men sliter med strukturen på vendingene hjem og samhandlingen offensivt. Filip gir oss 1-0 og vi ønsker egentlig bare å kontrollere kampen inn. Dessverre glipper konsentrasjonen litt tre minutter før slutt og Høvik får straffe som de scorer på. Straffeslagkonkurranse skal avgjøre semi’n. Bror, Jakob, og Albert melder seg og blir peppet herlig opp av lagkameratene. Thomas er rolig som skjæra på tunet. 😀
Bror scorer sikkert på første. Høvik scorer på sin første. Jakob er «lungn» og scorer sikkert på andre. Thomas er med på Høvik sin andre straffe som går utenfor, men dommerne mener han blir avblåst for å bevege seg for tidlig. Ny straffe. Thomas slår hanskene hardt sammen. Flere ganger. Høvik skyter. Thomas redder!  Albert sklir frem. «Se på ballen. Treff hard. Treff mål!» Tre enkle råd. Men å gjøre det... Albert lader... Mål! Vi er i finalen!
Speakertjenesten ser sitt snitt til å kalle oss «dypt usportslige» og gir oss advarsel da det skal ha blitt ropt: «Den tar du, Thomas!» undrer straffeslagkonkurransen... Høvik hadde ingen problemer med engasjementet. Tvert imot.
Kampens krokodille. Gustavo. Jaget alt som var og jobbet utrolig bra som spiss/off. midt. Stor fremgang fra sist.
Finale:
Røa - DB 3-5 (2-1)
Mål: Filip 4, Fritjof.
Med bare tyve min mellom semi og finale var inntak av energibarer, banan og drikke viktig. God stemning i garderoben. Ny taktikk. Nok et forsvarslag. Men med x-faktor i noen svære jæv... som hadde noen bombenedslag av noen skudd. «Ofre seg i skuddet.» Var et av delmålene. Gorm var fantastisk der. Stort pluss.

Vi får et baklengs ganske raskt. Virker litt slitne og får ikke igang den offensive delen av «trekanten» (skal forklare en annen gang... Samtidig som rytmen i spillet ikke på langt nær er optimalt og slik vi ønsker å fremstå. Filip raider inn 1-1. Nytt håp. Etter en corner får Røa straffe. Høy kølle i feltet. Vår mann Thomas redder skuddet, men det er så hardt at det sniker seg inn i nettmaskene. Uflaks. 1-2 til pause.
Vi stresser med å ikke tenke resultat i pausen, men holde avtaler og utføre oppgaver som gitt og spesifisert før kamp. Vi dropper spissplassen og legger oss i en dypere formasjon. Tanken er å trygge den farlige sonen midt i banen og ikke slippe Røa til der. Og offensivt skulle vi ha mer ettertrykk og droppe forsøk på gjennomspill, men heller løfte ballen inn bak forsvaret til Røa.
Dette sender Røa på hæla! Fridtjof og fantastiske Mr. Green (Filip) snur kampen. To løft og knallhøyt press. 2-5! Røa reduserer, men vi har full kontroll.
Om noen skulle være i tvil - kampens Crocs Filip! Mannen som ikke kunne skyte... yeah, right!  Championes, Champions, vinnarar! DB Crocs! Lett the music play...